Nxorri foton me të dashurën në rrjet, ushtari nuk e deshi më veten nga ajo që mësoi

Sikurse është bërë traditë tashmë, cdo moment i yni ndahet edhe me të tjerët në rrjetet sociale.

Por në një pikë, këto media janë kthyer edhe në një informues shumë të mirë.

Kështu, një ushtar amerikan ka zbuluar një të vërtetë të dhimb shme për të dashurën e tij vetëm pasi hodhi një foto me të.

Përdoruesit i kanë thënë djalit se e dashura e tij, në të vërtetë është një yll por noje.

Ata madje nuk kanë ngurruar të postojnë foto dhe video ku ajo shihet “në aksion”.

Vajza që shihet në foto quhet Selena Green-Vargas dhe mjafton për të kërkuar me këtë emër në Google për të konfirmuar se ajo është vërtetë një aktore por-no je.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *