Open Balkan me logo, “shkrihen” në 1 flamujt e Shqipërisë, Serbisë dhe Maqedonisë

Në panairin e verës të mbajtur në Beograd, kryeministri Edi Rama, presidenti serb Aleksandër Vucic dhe kryeministri i Maqedonisë, Dimitar Kovacevski kanë preznatuar simbolin e Ballkanit të Hapur.

Logo përfshin gërmat O dhe B që tregon Open Balkan, ndësa në to janë shkrirë flamujt e Shqipërisë, Serbisë dhe Maqedonisë.

Logo u prezantua më momentin kur tre liderët u ngjitën në podium për të bërë foton zyrtare të panairit.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *