Çfarë deklaroi babai i Ervis Martinajt në polici? Gazetarja: Ky është njeriu që di gjithçka!

Zhdu kja e Ervis Martinajat vijon të jetë një mis ter i madh në vend nisur edhe nga fakti se policia nuk ka dalë ende me një reagim zyrtar për të zbardhur fatin e njërit

prej personave më të kërkuar në vend. Gazetarja Klodiana Lala tha në “Opinion” se prokuroria ka hapur dosjen

hetimore në lidhje me zhdu kjen e tij në bazë të një dëshmie të Nuredin Dumanit, e cila është klasifikuar si sek ret.

Gazetarja dha detaje në lidhje me dës hminë e familjarëve të Martinajt në prokurori dhe polici, të cilët ishin

shqetësuar pas hu mbjes së kontakteve. Ata janë shprehur se mes datës 7 deri në 9 gusht nuk kanë patur kontakte të Martinajt me familjarët.

“Sipas dëshmisë së babait, ai ka thënë në polici se mendon se ngjarja e rëndë i ka ndodhur të birit mes orës 19:30 deri në orën 22:00 të mbrëmjes së datës 9 gusht”,

tha ajo, ndërsa shtoi se polici Jeton Lami që e shoqëronte Martinajn është “çelësi” për zbardhjen e ngjarjes. Lala tha se Lami di gjithçka.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *