I moqmi shqiptar: Pensionin e lë në hoteIe me femra, dua t’i ha fare kur i shoh pa rroba

Shqiptarët e Kosovës njihen si qeflinj, sidomos ata që janë moshë e madhe dhe në pension. Këtë e ka dëshmuar edhe Refik Syla 83 vjeç.

Ai gjithnjë ka go dit ur me deklaratat e tij.Në çdo dalje tregon se, edhe pse i moshuar, është ende qejfli femrash.

I ftuar në një emision televiziv, Syla u shpreh se, kur i sheh femrat e zhv esh ura, ka dëshirë t’i hajë sepse i duken të bukura në versionin n * do.

“Kur i shoh femrat e zhv eshura kisha qejf me i hangër”, u shpreh Syla.

Ai tha se është ende në gjendje të mirë dhe se është i fuq ishëm të përballojë femrat, teksa u shpreh se pensionin e harxhon në hotele me vajza të bukura.

“E paguaj 10 euro për 2 orë një vajzë, duhet me pagu edhe hotelin edhe pijet, jo edhe benzina dhe ja po shkojnë 100 euro të pensionit”, tha ai.

Kjo deklaratë e gjyshit nuk është pritur dhe aq mirë në rrjetet sociale ku nuk kanë munguar kritikat në drejtim të tij, po ashtu edhe ofe ndimet.

Gjyshit i urojmë jetë të gjatë dhe bën mirë që e shijon jetën në mënyrën e tij, për aq kohë sa nuk iu bën dëm të tjerëve. Jetë të gjatë Refik dhe mbaje me kujdes pensionin, se jemi në krizë tani.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *