‘Lëvizje të pakontrolluara’, Putin në gjendje të rënduar shëndetësore, ‘përpëlitet’ në karrige (Video)

Vladimir Putin ka zhvilluar një takim me nxënësit e shkollave fillore në Kaliningrad, ku dukej në një gjendje të rënduar shëndetësore.

Sikurse i është bërë zakon, lideri rus u kap pas karriges për t’u mbështetur ku ‘përpëlitej’ dhe shtrëngonte këmbët të cilat i lëviznin në mënyrë të pa kontrolluar.

‘Një paranojak’ për gjendjen e tij shëndetësore dhe i fr ikësuar nga Co vid aq sa kishte urdhëruar secilin prej nxënësve të karantinohej për dy javë përpara se të zhvillonte takimin.

Gjatë tubimit, Putin u foli fëmijëve të vegjël për rëndësinë e mësimit të një versioni të historisë të miratuar nga Kremlini dhe iu referua Ukrainës si një ‘enklavë anti-ruse’.

“Ukraina është një “enklavë anti-ruse”, eliminimi i së cilës është një nga që llimet e luf të s që Rusia filloi më shumë se gjashtë muaj më parë. Kjo është arsyeja pse njerëzit tanë po luf tojnë atje. Ne po mbrojmë si banorët e Donbass ashtu edhe vetë Rusinë “, raportohet të ketë thënë ndër të tjerash presidenti rus Vladimir Putin para disa nxënësve.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *