Detaje të reja! Vis Martinaj telefonoi babain e Brilantit para se të zhd ukej! Ja çfarë deklarohet

Ende nuk ka asnjë gjurmë nga Ervis Martinaj. 40-vjeçari, koka e një grupi , ishte i shpallur në kër kim ndërkombëtar,

por lëvizte i qetë në të gjithë territorin e Shqipërisë. Pasditen e 7 Gushtit ai është zhdu kur dhe nuk shfaqet më në asnjë pamje filmike.

Martinaj, nuk komunikoi për dy ditë me familjen dhe kjo bëri që xhaxhai i tij, Faik Martinaj të de nonco nte humbjen e tij.

Deri më tani kanë dalë dy variante për e Martinajt, siç është ins kenimi nga vetë 40-vjeçari dhe vr as ja nga grupet ar mike.

Gazetarët investigativë raportojnë se Ervis Martinaj ka komunikuar për herë të fundit me Rakip Martinajn, babain e Brilant Martinaj.

Komunikimi ka ndodhur në 19:23 dhe që prej athere asgjë nuk dihet për Vis Martinaj. Nuk dihet se çfarë i ka thënë 40-vjeçari xhaxhait të tij.

Kujtojmë se Brilant Martinaj u vr a më 17 Korrik në mbikalimin e Fushë-Krujës, bashkë me Diklen Vatën dhe Besim Hoxhën. Ai ishte kushëriri i parë i Vis Martinaj dhe pika e tij e dobët.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *