Direkt pas lindjes, kjo ishte e vetmja konkurrente e Big Brother që vizitoi Arbanën

Kjo ish konkurrente ishte e vetmja nga Big Brother që vizitoi Arbanën pas lindjes! 3 minuta më parë

Arbana Osmani rreth 3 ditë më parë ka sjellë në jetë fëmijën e saj të tretë, vogëlushen Zoi.

Sigurisht që urimet, lulet dhe vizitat e të afërmve kanë qenë të panumërta, por ajo që na ka tërhequr vëmendjen ka qenë fakti se vetëm 1 ish konkurrente e Big Brother VIP e ka vizituar.

Bëhet fjalë për Beniadën, e cila i ka çuar një buqetë me lule ku shkruante: Për mamanë më të lumtur në botë.

Ka qenë Arbana ajo që ka publikuar foton me Beniadën nga spitali ku shkruan; Të dua!Duke treguar se vajzat ruajnë një marrëdhënie të mirë edhe pas përfundimit të Big Brother

Vetem kjo konkurrente ishte e vetmja nga Big Brother që vizitoi Arbanën pas lindjes!

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *