“Edhe Rama e din që…”/ Deklaratën e fortë: Nëse “agjenti” i Ervis Martinajt flet, do të…

Ish-drejtuesi i lartë i policisë së shtetit, Shemsi Prençi, me anë të reagimi në media u shpreh se agjenti Jeton Lami, i ar res tuar si personi që shoqëroi Ervis Martinajn është vetëm një nga policët e shumtë që janë vënë në shërbim të kr im it.

Në një intervistë, Prençi theksoi se nëse Lami flet dhe tregon çfarë di, do ketë shkarkime në kupolën e policisë së shtetit.

“Me dhjetëra policë bëjnë punë të dyta, edhe në shërbim të k rimi n, dhe këtë e dinë shefat e tyre që marrin rrogën nga lokalet që lejohen të përdoret dr *g ë.

Edhe Rama e di prej pak kohësh tashme se elita e policisë është në shërbim të krimit”, tha Prençi.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *