“Mos hani më byrekë”, ekspertja jep lajmin e PAPRITUR, ja ç’ndodh me trurìn tuaj

Një psikologe turke ka bef.asuar me deklaratën e saj,

duke thënë se ata që konsumojnë byrekë kanë pro.bleme me trurin.

Nejla Avci, tha se byreku ndikon neg.ativisht në tru.

“Çdo lloj ushqimi si byreku apo bugaçja ndikon në masë të

madhe në çrre.gullimin e hiperaktiv.itetit dhe mungesës së vëmendjes.

Byreku pengon zhvillimin e trurit.

Ndërsa sheqeri me energjinë e tepërt që jep, në mënyrë ne.gative

ndikon mbi trurin.”, tha ajo.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *