Baton Haxhiu jep lajmin e keq: Shqipëria s’ka qenë kurrë më e rrezi kuar se sot!

Analisti Baton Haxhiu thotë se pas vendimit për dëbimit të diplomatëve iranianë e fut Shqipërinë në grupin e vendeve që urrehen nga Irani.

Në një intervistë për “Euronews Albania”, Haxhiu tha se Shqipëria asnjëherë nuk ka qenë më e rre zikuar nga te rror izmi se tani.

“Duhet të jemi të kujdesshëm, iranianët nga aspekti i krenarisë e ngrenë në piedestal krenarinë e tyre. Gjë që e kanë treguar herë pas here.

Pas vendimit të fundit, kemi hyrë në grupin e vendeve që urrehemi nga Irani. Kërc ën imi mund të jetë i çfarëdollojshëm. Iranianët janë të pamëshirshëm në ha kmarr jen e tyre.

NATO dhe SHBA prek këtij momenti duhet të ketë kujdes të veçantë tani për banorët e Shqipërisë, për muxhahedinët, për hyrje-daljet në portin e Durrësit, aeroport, hyrjet nga Kosova dhe RMV.

Ky është një moment i veçantë për SHBA dhe sigurinë në Shqipëri. Shqipëria kurrë s’ka qenë më e rre zikuar nga te rror izmi se tani”, tha Haxhiu.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *