Paralajmëron Ilir Meta: Bashkë me qytetarët e të gjithë Shqipërisë do të…(FOTO)

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka publikuar fotot nga tryeza e organizuar me qytetarë të Kombinatit.

Meta shprehet se bashkë me gjithë Shqipërinë ka nisur një rrugëtim drejt triumfit të lirisë mbi tiraninë që po varfëron shqiptarët.

“Së bashku me qytetarët e Kombinatit, Tiranës dhe të gjithë Shqipërisë në rrugëtimin e triumfit të lirisë mbi tiraninë, që po varfëron ekstremisht shqiptarët”, shkruan Meta.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *