Luhatje ‘të papritura’, ja çfarë po ndodh me monedhat e huaja

Dollari amerikan është blerë këtë të shtunë, 10 Shtator me 116.2 lekë dhe është shitur me 117.5 lekë sipas kursit të këmbimit, duke treguar forcim.

Sakaq monedha evropiane Euro blihet me 117.2 lekë dhe shitet me 119.9 lekë, duke treguar qendrueshmëri.

Paundi britanik sot blihet me 134.2 lekë dhe shitet me 137 lekë.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *