“A është normale që të jesh e vi*gjër 19 vjeç?”, moderatorja befason me përgjigjen

Moderatorja e ‘Top Channel’, Dojna Mema dallohet për temat pikante që trajton në rrjetet sociale.

Këtë herë, Dojna e ka nisur vetë gjysmën e pyetjes (“A është normale që…”), duke shtyrë kështu ndjekësit ta plotësojnë pjesën

tjetër me atë çka u bën më tepër përshtypje. “A është normale të jesh e vi rgjër 19 vjeç?”, ka pyetur një ndjekëse dhe Dojna nuk është kursyer me përgjigjen.

Sipas moderatores, vetë natyra e pyetjes nuk është normale, sidomos e ardhur nga vajzat. “Një herë e mirë”, ka shkruar Dojna,

“Një cipë nuk përcakton sa vajzë e mirë, e për dalë apo e prapambetur je. Nuk tregon asgjë për ty, por tregon gjithçka për dikë që ta vë në dukje apo ta bën si pyetje!”

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *