Do pendoheni pa masë, mos i fshihni paratë kurrë në këto vende në shtëpi

Për shumë njerëz, ruajtja e parave në shtëpi është një zakon. Megjithatë, kjo nuk është një ide e mirë sidomos nëse bëhet fjalë për vende që janë lehtësisht të aksesueshme nga hajdutët.

Pra, ka disa vende të ndaluara në shtëpi ku nuk duhet t’i lini asnjëherë paratë tuaja.

Së pari, mos i lini asnjëherë në pajisjet elektrike apo të vjetra. Nëse po mendoni t’i fshihni para brenda pajisjeve ose në një një celular të vjetër, atëherë mos e bëni.

Ka mundësi që pajisjet të tërheqin interesin e hajdutit si objekte sepse shumë njerëz përdorin këto taktika.

Së dyti, është dysheku dhe arsyeja është e dukshme. Është streha klasike numër një. Ju nuk dëshironi të bëheni kaq të parashikueshëm.

Zgjedhjet e ardhshme shumë të këqija për të mbajtur paratë tuaja janë në sirtarë. Mos fshihni para ose ndonjë send në kopsht apo në një vazo në ballkon.

Ide për vende të sigurta

Megjithatë, ka edhe disa vende ku mund t’i fshihni paratë tuaja. Lodrat e fëmijëve janë një zgjidhje e

mirë sidomos në një dhomë tashmë të çrregullt. Është gjithashtu e zgjuar t’i mbështillni mirë paratë dhe t’i vendosni në një qese hermetike dhe t’i groposni në një vazo me lule./Abcnews.al/

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *