Shqiptari në Amerikë lidhet me studenten shqiptare, ajo i bën të paimagjinueshmen

Një vajzë nga një fshat i Korçës është martuar me mblesëri me një emigrant që jetonte në SHBA.

Ajo ka vazhduar studimet në Tiranë dhe bashkëshorti i ka dërguar shuma të mëdha parash ndërkohë që vajza ishte lidhur me një djalë tjetër.

Pasi i kanë dalë dokumentet për në SHBA, ajo është divorcuar nga bashkëshorti pa praninë e tij duke paguar një avokat.

“Një familje shqiptare që jetonte në SHBA ka parë një vajzë në fshat dhe kanë ardhur për mblesëri dhe më pas kanë bërë edhe celebrim.

Vajza vazhdoi shkollën në Tiranë dhe i kërkonte bashkëshortit shuma të mëdha parash. Ajo ishte lidhur me një djalë tjetër në

Tiranë dhe pasi i kanë dalë dokumentet për në SHBA ka bërë edhe divorcin pa praninë e bashkëshortit duke paguar para.

Ndërkohë tani krushqit janë në sh err me njëri-tjetrin dhe i kërkojnë shumën e parave që i ka marrë vajza për rreth 3 vite studimi në Tiranë”, tha gazetarja.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *