Kohë krize, ja cilat pajisje shtëpiake na harxhojnë më shumë energji elektrike

Le te jemi te sinqerte. Të gjithë “frikësohemi” kur vjen fatura e energjisë elektrike, dhe kjo është e drejtë, sidomos me krizën energjetike që po kalojmë dhe rritjen e çmimit të energjisë.

Shumë herë, duke ditur përdorimin e pamenduar që kemi bërë, ne e dimë përpara se të hapim zarfin se duhet të paguajmë një shumë të majme. Por çfarë ndodh kur shohim një numër të madh, por nuk e dimë se si ka ardhur?

Në shtëpinë tonë ka pajisje të ndryshme elektrike të cilat djegin shumë energji elektrike. Disa më shumë e disa më pak.

Bëhet fjalë për dushin, kondicionerin dhe sobën, ndaj tregoni kujdes me to, në mënyrë që fatura e ardhshme të mos jetë e majme.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *