U ndalua disa muaj për parë, Gjykata merr vendimin për Ballist Morinën

Gjykata e Apelit në Durrës ka vendosur lirimin e Ismail Morinës, i njohur si Ballist Morina. Ka qenë gjyqtarja e Apelit Anita Mici e cila vendosi lirimin e plotë për Ismail Morinën.

Ai u arr estua disa muaj më parë nga policia e Kukësit, teksa po vinte nga Kosova pasi nuk kishte shlyer 5 muaj bu rg për ar mëmb ajtje pa leje.

Ballist Morina u bë i njohur pasi ngriti dronin me flamurin shqiptar në Beograd.

Ak uza që rëndonte ndaj Morinës ishte ajo e armëbajtjes pa leje për të cilën ai është arrestuar në Durrës në vitin 2015 dhe është hetuar pas tre muaj në gjendje të lirë.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *