Zhd ukja e Ervis Martinajt, gazetari tregon lidhjen me Edi Ramën

Gazetari Poli Hoxha thotë se kryeministri Edi Rama është i interesuar në lidhje me fatin e të shumëkërkuarit, Ervis Martinaj.

Në një intervistë për “Euronews Albania”, Hoxha u shpreh se kreu i qeverisë e ka përdorur më parë për fushatë këtë çështje.

Sipas tij, çështja e Martinajt ka ndërlidhje politike, por edhe ekonomike, pasi është një nga biznesmenët kryesorë il egalë të basteve.

“Zoti Rama është shumë i interesuar për këtë çështje sepse edhe e ka përdorur para fushatës, thoshte se lëviz drejtori i basteve, dimë targat. Kemi edhe këto lëvizjet në industrinë e basteve, vërtet do të legalizohen, por ka qenë me të njëjtin intensitet.

Ervis Martinaj ka qenë një nga kryesorët në tregun il egal të basteve që edhe tani vazhdon.

Njerëzit të cilit dorëzojnë paratë në këtë treg ende të pal egalizuar, thonë janë paratë për Ervisin.

Se ku shkojnë këto para, kjo është tjetër çështje. Kjo është një çështje shumë e ndërlidhur, edhe ekonomike, e kr imi t të organizuar, e politikës dhe e pjesës së inkr imi nuar të policisë”, theksoi ai./euronews

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *