Deklarata e fortë e ish-komisarit: Ervis Martinaj ka bërë operacion plastik, ja si ka vepruar

Ish-komisari, Dritan Zagani, ka shtruar një tjetër tezë rreth misterit për Ervis Martinajn.

Në emisionin “Shqipëria LIVE”, po diskutohen tezat e ndryshme lidhur me zhdukjen e Ervis Martinajt, Zagani tregoi se sipas disa informacioneve të tij, 2 muaj para se të zhdukej ka sjellë në Shqipëri një kirurg plastik nga Lombardia.

Kirurgjia plastike është një metodë e njohur dhe mund të jetë e vërtetë se Ervisi ka ndryshuar fizionominë dhe tani është shpallur i zhdukur.

“Përmes disa lidhjeve të tij në Lombardi, Vis Martinaj ka kërkuar takim me një prej kirurgëve plastikë. Pra, a mund të themi se ky person ka ndryshuar fizionominë si dhe ka inskenuar zhd ukjen e tij?”

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *