Joe Biden jep lajmin e shumëpritur: Do t’i japim fund kanc erit!

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka thënë se beson në shërimin e kanc erit.

“Unë besoj se ne mund t’i japim fund kanc erit siç e njohim dhe madje t’i shërojmë kanc erit një herë e përgjithmonë”, ka shkruar Biden në Facebook.

Djali i presidentit amerikan kishte vd ekur si pasojë e kanc erit. Për këtë ai këtë çështje e ka edhe emocionale.

Ai kishte premtuar se SHBA-ja do të bëjë gjithçka që kan ceri të ketë ilaç.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *