Vendimi DRASTlK i këngëtares së njohur: Nuk do e bëj më kurrë këtë gjë!

Këngëtarja e njohur me famë botërore, Britney Spears tha se ndoshta nuk do të performojë më pasi është e traumatizuar. Sipas saj, kjo për shkak të i abuzimit që dyshohet se ka përjetuar gjatë 13-viteve që jeta dhe financat e saj u kontrolluan nga i ati.

“Jam goxha e tr auma tiz uar për jetën dhe po, jam i inatosur si dreqi dhe jo, ndoshta nuk do të performoj më vetëm sepse jam kokëfortë dhe do ta them mendimin tim,” shkroi superylli i popit në Instagram, në mbishkrimin tashmë të fshirë të një fotoje të saj të zhv esh ur në shtrat.

Spears theksoi faktin se ajo nuk ishte në gjendje të miratonte imazhe për sesione fotografike dhe pamje vizuale për videot e saj muzikore kur kishte konservatorë, duke vënë në dukje se e vetmja video që i pëlqeu gjatë gjithë marrëveshjes ligjore ishte “Work Bitch” e vitit 2013.

“Më mirë do të lë në pishinën time dhe të bëj foto në studio sesa të punoj me njerëzit më fyes në jetën time,” shtoi këngëtarja e “Toxic”.

Spears tha gjithashtu se ajo ndjeu “poshtërim” duke qenë e rrethuar nga nga “vajza më të vogla” në skenë për koreografitë e saj të kërcimit, gjë që e bëri të ndihej e pasigurt.

Spears e përfundoi postimin duke i shkruar një mesazh të drejtpërdrejtë babait të saj dhe ish-konservatorit, Jamie Spears, duke përplasur një reklamë të Pepsi-t që ajo shkrepi që ajo tha se e bënte të dukej “80-vjeçare”.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *