“Kujtoja se mbahen…”, Artan Hoxha nxjerr pamjet nga zyra e prokurorit të rëndësishëm (FOTO)

Gazetari investigativ, Artan Hoxha ka publikuar disa foto nga Ekuadori, ku tregon zyrën e një prokurori në Guayaquilit.

Prokurori punon në një ambient ku dosjet kr im ina le i vendos në arkat e kartonit të bananeve.

Hoxha e krahason, zyrën me një magazinë në Maminas, duke e krahasuar me ambientet e luksit ku punojnë prokurorët tanë, e ndërsa më tej paralajmëroi se do të kemi një dimër të gjatë përpara për të treguar se kush janë bosët në rënie dhe mbretërit e rinj të kok ai nës nga Amerika Latine drejt Europës.

“Une kujtoja se me arkat prej kartoni te bananeve, mbahen vetem banane!!!!

Por ne Ekuador, prokuroret e Guayaquilit, ne arkat prej kartoni te bananeve, mbanin fashikujt e dosjeve te karteleve dhe organizatave te kr i mit te organizuar nderkombetar…

Kjo qe duket si magazine bananesh nga Maminasi, nuk ishte zyre dosido, por ishte zyra e nje prokurori te rendesishem…

Me kushtet qe punonin prokuroret ne Ekuador, prokuroret tane nuk duhet ta hapin gojen fare, se punojne ne ambjente luksi…

Ne ato arka bananesh mbushur perplote me dosje, kishte dhe emra organizatash shqiptare te narkotrafikut, perfshire emra personazhesh te degjuar dhe te padegjuar”, shkruan ndër të tjera Artan Hoxha.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *