Rrëfimi i Berishës: Nëse ju tradhtoj juve, më parë i fus thi kën dy fëmijëve të mi

Ish-kryeministri Sali Berisha, kryetari i PD-së, është shprehur se nëse tra dhëton popullin demokrat, më parë i fut thi kën dy fëmijëve të vet.

Komentet Berisha i bëri teksa ka treguar detaje nga njohja e tij me Azem Hajdarin, në 24-vjetorin e vde kjes së tij.

Nga sheshi Demokracia në Qytet Studenti Berisha solli një episod nga kujtimet e pro testave të studentëve, që asokohe udhëhiqej nga Azem Hajdari.

“Kemi ndenjur dy orë me ta për t’u thënë se këtu ishin grumbulluar studentë dhe do zbrisnim në shesh. Ata kishin afruar kamionë për t’i nxjerrë me forcë. S’ju thamë shumë se; jeni të rrethuar,

por i bindëm që nuk do të zbrisnin në shesh. Një moment është, vizioni për të qenë lider. Dalim me të te ballkoni i mencës, këtu kishte shumë student. Ata duartrokasin. Na paraqiti me Besnikun para tyre.

Mora fjalën dhe ju them; sot nuk do zbrisni në shesh. Ata brenda sekondave; “tra dhtar, trad htar!” Këtu e merr fjalën Azemi, ju thotë bashkëmoshatarëve të tij; Kam dy fëmijë. Kirin dhe Rudinën.

Kur t’ju trad htoj ju, ju fus atyre thi kë n në bark dhe jua nxjerr në zv erk. Aty ra një heshtje absolute. Ky betim i tij, kjo fjalë, përmb ysi çdo gjë. E lartësuan atë në lider”, tha Berisha./albeu.com/

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *