Elton Meta mbërrin në Gjykatë, avokati i familjes së 23-vjeçares bën thirrjen e fortë

Elton (Bengaj) Meta, i ak uzuar për vr a sj en e ish-bashkëshortes së tij 23-vjeçaren Sabrina Bengaj, ka mbërritur në Gjykatën e Fierit.

Ngjarja ka ndodhur më 10 tetor të një viti më parë, e ndërsa mësohet se autori i ngjarjes ka mbërritur disa orë më parë për të shm angur një kon fl ikt të mundshëm me familjarët e ish-gruas së tij.

Seanca e parë nuk u zhvilluar për shkak të mungesës së paraqitjes të të pandehurit.

Në Gjykatë ka mbërritur edhe avokati i familjes së Sabrinës, teksa ai ka thënë për mediat se bu rg u i përjetshëm është i vetmi dë nim për autorin e kësaj ngjarjeje.

Si ndodhi ngjarja:

Mbrëmjen e 10 tetorit, Elton Bengaj ka hyrë në banesën e prindërve të ish-bashkëshortës me një ar më zj ar ri ka llas hnikov në dorë.

Pas kërkesës së Sabrinës për t’u sqaruar jashtë banesës, për të mos shqetësuar familjarët, ai e që lloi disa herë me ar më pas shpine ish-bashkëshorten (për të cilën ishte nxjerrë një urdhër mbrojtje nga Gjykata) dhe është larguar me motor me shpejtësi, ku është kapur më pas nga policia pas kërkesës së të atit të tij dhe policisë për t’u dorëzuar.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *