Komsioni i Medias merr vendimin: Ndërpritet transmetimi televiziv i programit shqiptar

Komisioni i Pavaruar i Mediave ka mbyllur emisionin “It’s my home” në Kosovë, ku dje u dh un ua fizikisht një konkurente.

Lajmin e ka bërë me dije pronari i televizionit “First Channel”, Valon Maloku. Ai njofton se programi u mbyll për skenën e dh un ës.

“Sipas vendimit të KPM-së programi Reality show “It’s my home” ndërprehet menjëherë në transmetimin televiziv”, ka konfirmuar Maloku.

“It’s my home” vazhdon të transmetohet në kanalin tonë në youtube 24 orë me 7, deri në një vendim tjetër”, ka njoftuar ai më tej.

Gjatë ditës së djeshme, pas një debati të ashpër në këtë reality show, një banore është go dit ur me këpucë nga një tjetër banor.

Pre e dh unë s, në këtë rast banorja e “It’s my home”, në pamjet e publikuara shihet teksa largohet duke qarë nga pjesa ku po debatonte dhe askush nuk shkon pas saj për ta ndihmuar.

Përkundrazi një grua aty e përkrahi dhunën ndaj saj duke i thënë su lmu esit “bravo, mirë ia bëre”.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *