Mendoi se ishte një gropë, djalit gati sa nuk i ndal zemra kur e sheh nga afër (VIDEO)

Një video që tregon momentin e saktë kur një djalë arrin të regjistrojë një kafshë mbresëlënëse kolosale që ishte në mes të një rruge është bërë virale në YouTube.

Në video shihet se si djali arriti të regjistrojë momentin e saktë në të cilin një piton ndalet në mes të rrugës.

Kjo ndodhi në një zonë rurale të Limpopo, në Afrikën e Jugut, dhe djali që regjistroi ngjarjen nuk mund të besonte në madhësinë e pitonit.

“Unë isha duke ecur nëpër pyje dhe pashë këtë”, është shprehur djali.

Videoja e ngarkuar në YouTube ka krijuar reagime të ndryshme në mesin e përdoruesve, dhe një prej tyre ka pasur një koment që tërhoqi vëmendjen duke thënë do të jetë një mënyrë shumë efektive për të bërë kalimin e automjeteve në mënyrë të ngadalësuar.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *