Shumë më lirë se në Shqipëri, ja sa kushton nafta e benzina në Kosovë

Ministria e Industrisë dhe Tregtisë, njofton për çmimet e derivateve që vlejnë për ditën e sotme.

Sipas njoftimit të ministrisë, nafta do ta ketë çmimin 1.68 euro, benzina 1.35 euro dhe gazi 0.76.

Kujtojmë se në Shqipëri nafta kushton 232 lekë/litër (1.99 euro), 192 lekë/litër (1.65 euro) dhe gazi 78 lekë/litër (0.67 euro)

Njoftimi i plotë:

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *