Mos u befasoni! Hoteli më i lirë në Evropë kushton vetëm 4 euro, shikoni si duket (Foto)

Një nga videot më të shikuara në YouTube këto ditë është ajo për hotelin më të lirë në Evropë që Benjamin Rich vizitoi në mars të vitit 2019.

Hoteli është i vendosur në një qytet të vogël në Bjellorusi dhe është shumë i lirë. Hoteli quhet thjesht Hotel.

Çmimi për një natë është 4 euro.

Benjamin i tregoi ekipit në YouTube dhomën e tij me një frigorifer, TV, karrige, shtrat dhe një banjo modeste.

Ai nuk ka pamje, por, siç thotë ai, është i pastër dhe i ngrohtë.

Rich thekson se edhe dhomën s’ke pse e mbyll, sepse zona është shumë e sigurt.

Rich është shumë i kënaqur me raportin e çmimit dhe kushteve në hotel dhe thotë se është vendi i përsosur nëse keni nevojë të flini shumë lirë dhe të vazhdoni udhëtimin tuaj.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *