‘Për 7 muaj do të ketë…’/ Pak kohë Iarg vitit 2023, dalin parashikimet e Nostradamusit

Të gjithë jemi tashmë të njohur me parashikimet e Nostradamus. Astrologu mistik francez shkroi 6338 profeci, duke përfshirë kur, ku dhe si do të ‘ike’ bota.

Shumë nga parashikimet e tij janë interpretuar si të sakta, si rritja e Adolf Hi lerit, Lu ta e Dytë Botërore, i 11 shtatorit, Revolucioni Francez dhe b mba atomike.

Por ja çfarë ka parashikuar për vitin 2023.

Në mënyrë shqetësuese Nostradamus shkruan: Shtatë muaj L ftë e Madhe, njerëz të vd kur nga ligësia. Kjo frazë është

para si parashikimi i L ftës së Tretë Botërore mund të nisë nga lu ta mes Rusisë dhe Ukrainës. Ose mund t’i referohet kon liktit të vazhdueshëm midis Kinës dhe Tajvanit, i cili kër ënon Shtetet e Bashkuara me lu të të bër hamore.

Lidhur me galaktikën tonë, francezi “një dritë bie në Mars”. Këto fjalë mund të shpjegohen pasi planeti duket se lëviz prapa në qiell, ose mendohet se mund të kolonizohet Planeti i Kuq. Elon Musk nuk e ka fshehur dëshirën e tij për të dërguar njerëz në Mars dhe ka parashikuar se njerëzit do të zbarkojnë atje deri në vitin 2029.

Ndër parashikimet e bëra nga Nostradamus për vitin e ardhshëm është një Papë i ri që do të pasojë Françeskun. Papa Françesku do të jetë Papa i fundit i vërtetë dhe ai që do të zërë vendin e tij do të krijojë një sk ndal.

“Në per ekutimin e egër të Kishës së Shenjtë Romake, do të ulet Pjetri Romak, i cili do t’i udhëheqë delet nëpër shumë sprova dhe kur ato të mbarojnë, qyteti i shtatë kodrave do të shka ërrohet dhe Gjykatësi i do të gjykojë popullin e tij.”

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *