Arti shqiptar në zi, ndahet nga jeta aktorja e njohur shqiptare (Emri+Foto)

Ka ndërruar jetë në moshën 95 vjeçare, Mesarete Imeraj (Karagjozi).

E njohur nga publiku shqiptar për personazhin e saj Lilo Labja, Imeraj do të mbahet mendo për rolin në filmin “Malet me blerim mbuluar”.

Familjarët kanë njoftuar humbjen e zonjës Mesarete Imeraj Karagjozi dhe se v arrimi bëhet sot në orën 14:00 në Va rrezat e Sharrës.

Imeraj është veterania e Luf tës Antifashiste Nacional-Çlirimtare është padyshim monument i gjallë i partizanes trime që vuri lirinë e atdheut mbi gjithçka.

“Malet me blerim mbuluar’’ nuk është një fantazi e skenaristit, por është bazuar tek historia reale e një partizaneje.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *