Beqare apo në marrëdhënie? Grida Duma zbulon një herë e mirë të vërtetën

Deputetja e Partisë Demokratike, Grida Duma, njihet një ndër figurat më tërheqëse të politikës shqiptare.

Edhe pse zakonisht shquhet për karakterin e saj të fortë dhe mjaft diskret, Grida së fundmi ka vendosur që të thyejë këtë “rregull” dhe të flasë për jetën e saj personale.

Në një intervistë për emisionin humoristik “Klanifornia”, deputetja Grida Duma ka bërë me dije se është ende beqare, madje ka shtuar detaje edhe se çfarë mendojnë njerëzit për të, lidhur me karakterin e saj.

PJESË NGA BISEDA:

“Fevzo“: Vazhdon akoma “single”

Grida Duma: Po, po. Kjo dihet. Është fakt i ditur, pavarësisht se ne…

“Fevzo“: Nuk ka burra ky vend prandaj.

Grida Duma: Mua më kanë thënë që është e egër, e tmerrshme. Kush e di çfarë vuajtje është…për mua këto.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *