Nuk kishte bërë punët e shtëpisë, shqiptari bën ‘për spital’ gruan

Një 40-vjeçar shqiptar është arr estuar në Greqi pasi dh un oi gruan e tij, me arsyetimin se ajo nuk kishte bërë punët e shtëpisë.

Sipas mediave greke, dh un a në familje ka ndodhur më 16 shtator në Volos dhe ishte fqinji personi që njoftoi menjëherë Policinë sapo dëgjoi thirrjet për ndihmë të gruas.

Në momentin kur Policia u shkoi në shtëpi, bashkëshortja e tij është anku ar se i shoqi ka ardhur në shtëpi i de hur, i ka bërtitur dhe më pas e ka rra hur. Ai e god iti me grusht dhe më pas e kapi nga krahu dhe u përpoq t’i th yente kyçin e dorës.

Prej shumë vitesh është vi kti më e dh unë s në familje, por siç ka përmendur, i pranon këto sjellje dhe nuk flet dhe as nuk e kishte den oncuar më parë të shoqin.

Mirëpo pardje ajo u frikësua shumë dhe u largua menjëherë nga shtëpia duke marrë me vete fëmijën e tyre.

Por 40-vjeçari, i paidentifikuar për mediat greke, tha se ka pasur vetëm një moment ten sioni sepse gruaja e tij nuk e kishte pastruar shtëpinë.

Tashmë ai është arr estuar për dh unë në familje dhe do të dalë para Gjykatës për t’u njohur me dë nimin e tij.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *