Kamerat filmuan gjithçka! Ngjarja në Shkodër, ja pista ku dy shohet, 7 persona janë…(Detaje)

Policia ka shoqëruar deri tani 7 persona lidhur me v r asj en e 19-vjeçarit Erjon Xhenja në Shkodër.

Teksa ende nuk ka një autor të dyshuar rreth ngjarjes, të shoqëruarit janë marrë në cilësinë e dëshmitarit ose personave që kanë dijeni rreth ngjarjes.

Sipas gazetarit Simon Shkreli, nga administrimi i provave materiale dhe kamerave të sigurisë së bizneseve të zonës, shihen dy persona në motoçikletë qe afrohen ndërsa njëri zbret nga motoçikleta dhe i afrohet vi kt imë s në një distancë rreth 1 metër dhe e qëllon disa herë me pist oletë.

Teksa janë ngritur disa pista he timi, ndër kryesoret është ajo për konf lik tet mes grupeve të ndryshme kr imina le, dhe dyshimet që 19-vjeçari ka bërë pjesë në njërin nga grupet e njohura si grupet e lagjes Kiras.

Mësohet 19-vjeçari ka qenë shok me Asmer Bilalin, ndërsa ne raste të ndryshme ka kryer edhe mirëmbajtjen e stallave dhe kuajve të këtij të fundit.

Gjithashtu policia po heton edhe në lidhje me vr asj en e Ismet Çekorja e ndodhur në lagjen Kiras dhe lidhjet që v ikti ma mund të ketë pasur me vr as jen.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *