E pabesueshme! The Simpsons kanë parashikuar fundin e botës, japin datën ekzakte

The Simpsons jo pak herë është bërë protagonist për shumë evenimente të rëndësishme botërore duke pretenduar se ka parashikuar shumë gjëra.

Por, një seri e serialit vizatimor tregon edhe për fundin e botës, gjë që ka filluar të fr ikësojë disa prej ndjekësve më të rregullt.

Ata thonë se 24 shtatori 2022 do të jetë fundi i botës dhe The Simpsons e kanë parashikuar këtë gjë.

Në episodin e titulluar “Homeri shkon në shkollën përgatitore”, Homeri bashkohet me një grup mbijetues, udhëheqësi i të cilit ka krijuar një vendstrehim për t’u përgatitur për fundin e botës.

Një video është bërë virale në rrjetet sociale pasi Homer parashikon se do të ndodhë një shpërt him i madh.

Fundi i episodit 9 dhe sezoni 24 kanë krijuar lidhjen e çud itshme se fundi i botës do ndodhë pikërisht në datën 24/9, ose 24 shtator.

Data është bërë virale në internet këtë muaj pasi njerëzit në internet parashikojnë se do të ndodhin të gjitha llojet e gjërave të këqija që do të shka ktojnë fundin e botës.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *