Historia e polakes: La burrin dhe vendin e saj për Shqipërinë, ka një thirrje për shqiptarët

Natalie është një vajzë nga Polonia rrëfeu historinë e saj që e lidh ngushtë me Shqipërinë.

Sot ajo udhëton mes Shqipërisë dhe Polonisë gati çdo muaj dhe është e dashuruar me Thethin, vendin e parë që ka vizituar në shtetin tonë.

“Unë u ndava nga bashkëshorti dhe doja të ndjehesha e lirë. Shqipëria më zgjodhi mua. Udhëtoja mes Shqipërisë dhe Polonisë, e gjatë kësaj kohe ne u divorcuam dhe kjo është tashmë jeta ime e bukur.

E gjithë kjo ka ndodhur vetëm një vit më parë”, rrëfeu Natalie mbi ngjarjet që i kanë ndryshuar jetën.

Por në një kohë ku rinia shqiptare gjithmonë e më tepër dëshiron të largohet nga vendi, Natalie në ‘Abc e Pasdites” me Ermal Pecin, u shpreh se ajo sheh shumë paqe dhe bukuri këtu.

Ajo vlerëson faktin që Shqipëria nuk është ende aq e urbanizuar dhe sheh shumë potencial për të ardhmen. Madje u bën thirrje shqiptarëve që mos të largohen.

“Shqipëria është shumë e bukur që nuk është kaq europiane dhe mua më pëlqen kjo gjë. Këtu i gjen të gjitha. Jetoj në qendër të Shkodrës dhe mund të dëgjoj gjelin në mëngjes.

Djathin mund ta bësh vetë, kjo është e jashtëzakonshme. Unë i kuptoj të rinjtë që kanë nevojë të zhvillohen por unë shoh një potencial shumë të madh në këtë vend. Mos u largoni, qëndroni këtu dhe dashurohuni me Shqipërinë.”

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *