Nuk përmbahet Sali Berisha: Ky parlament s’do të EKZISTOJË më, do përballeni me…

Ish-kryeministri Sali Berisha u ka bërë thirrje punonjësve të administratës, qytetarëve dhe nxënësve të gjimnazit që të ngrihen në protesta masive për të përmbysur regjimin e kalbur të kryeministrit Edi Rama.

Ai u zotua në emër të PD se ky parlament nuk do të ekzistojë më, pasi do të përballen me qytetarët shqiptarë.

“U bëj thirrje të gjithë punonjësve të administratës, në grevë dhe vetëm grevë. Ne duhet të jemi në lartësi dhe jo në vajtime. U bëj thirrje taksistëve që të mos pranojnë rritje të naftës por të ngrihen.

U bëj thirrje qytetarëve qoftë me bindje të PD apio PS, që të ngrihemi se kjo që ndodh me çmimet në vendin tonë nuk ndodh në asnjë vend, sepse bordet komuniste të Ramës i kontrollojnë këto.

U bëj thirrje nxënseve të gjimanzit që të ngrihen në protesta që të shpëtojmë nga ky regjim i kalbur.

Ky parlament ka marrë fund, nuk do të ekzistojë më, do përballi me qytetërt shqipatër, ky është zotimi në emër të PD”, u shpreh Berisha.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *