“Po fola për ty, prishen shumë familje”, kërcet mes konkurrenteve në Për’puthen: DebiIe, idiote, mbylle gojën

“Për’puthen” u rikthye në origjinë.

Konkurentet nuk e kanë mbajtur gojën ndaj njëra-tjetrës.

Gjithçka nisi pas takimit të konkurrentes Xhemi me Petron.

Konkurrentja Eda, i tha Xhemit që kjo e fundit të mos shtirej si dikush tjetër.

Situata në studio:

Eda: Kam aq shumë informacione sa fytyra jote…

Xheni: Pusho idjote, debile. Mbylle gojën dhe mos fol

Eda: Kjo është Xheni të dashur miq… Nëse flas unë prishen familje

Xheni: Tregoi pra informacionet tregoi…

Eda: Ti e di shumë mirë se çfarë di unë për ty. Do i shpërndaj të gjitha

Xheni: Unë nuk e di, por do t’i dëgjoj, jam e hapur

Eda: Lidhja jote, un do t’i hap, do t’i shpërndaj të gjitha

Xheni: Unë me ty do ta ndjek në rrugë ligjore

Eda: Mos bëj rolin e Shën Mërisë mua se të njoh shumë mirë kush je..

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *