Takimi romantik mes Meteos dhe Kamilës, konkurrentja e nis me “dorë të hekurt”

Mateo zgjodhi Kamilën për një takim romantik pranë Liqenit Artificial të Tiranës.

Konkurrenti e zgjodhi Kamilën me qëllimin për ta njohur më shumë.

Gjatë diskutimeve me njëri-tjetrin, Kamila i tregoi se është xheloze dhe tashmë është e fokusuar tek ai.

Kamila: Kur jam e dhënë pas një personi, fokusohem vetëm tek ai

Mateo: Ne jemi akoma duke u njohur

Kamila: Jam xheloze, nuk do jem e urtë nëse je i ngrohtë me ndonjë vajzë tjetër në një takim tjetër

Mateo: Ky është formati, varet sa mund të më bësh për vete.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *