Të iki apo të rri? Joe Biden lë nam me lëvizjet e çuditshme gjatë fjalimit në OKB (VIDEO)

Joe Biden, 79 vjeç ka pasur sërish një episod të sikletshëm pas fjalimit në OKB. Ai ka mbyllur fjalën e tij teksa në një moment është stepur në podium dhe nuk dinte se çfarë po bënte.

Ai bën një lëvizje si të ‘Spiderman’, teksa nuk dihet se çfarë ndodhi apo po mendonte.

Kjo video ka qarkulluar në rrjetet sociale dhe kanë nisur diskutimet pasi nuk është hera e parë që ndodh një gjë e tillë me Biden.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *