Erdogan irriton keq Greqinë: Mijëra vëllezër turq dhe shqiptarë…(FOTO)

“Nuk do ta harrojmë kurrë Masakrën e Tripolicës që ndodhi më 23 shtator 1821”, shkroi presidenti turk Erdogan në Tëitter duke pro vo kuar Greqinë mes ten sio neve që janë shtuar mes vendeve.

Lideri i Turqisë shkroi se në këtë betejë të veçantë “mijëra vëllezër myslimanë turq dhe shqiptarë, si dhe hebrenj, u vr a në br uta li sht”.

Postimi i Erdogan vjen pasi ai foli nga foltorja e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së ku ak uzoi Greqinë se e ktheu Egjeun në një va rrez ë refugjatësh”, duke treguar foto të fëmijëve refugjatë të vd ek ur.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *