Motër e vëlla shtangin jurinë me vallëzimin e tyre, por shikoni reagimin e tyre (Video)

Kur të shihni videon do të na jepni të drejtë që ky nuk është një rast i zakonshëm.

Ata nuk i përshtaten aspak normave.

Mjeshtrat në “roller-skating” Billy dhe Emily kërcejnë dhe rrotullohen në skenë si askush tjetër.

Kush ka parë performancën e tyre shprehet se ser.iozisht ka qenë i fr ikësuar për atë jetën e vajzës, pasi lëvizjet që ajo praktikon janë pak për të thënë të rrezikshme.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *