FIakët dëmtojnë kolonat rrezikohet shembjea e magazinës në Tiranë (VIDEO)

Zjarri në “Qytetin Studenti” ka ndodhur në një gdoinë 3-katëshe, bodrumi i së cilës shërbente edhe si magazinë rrobash.

Sipas gazetarit Igli Çelmeta zjarri në bordum është i përmasave të mëdha, duke sjellë dëmtimin e kollonave mbajtëse të godinës e cila tanimë rrezikon edhe të shembet.

Sakaq, policia dhe forcat zjarrfikëse ende po luftojnë me flakët dhe po hetojnë për prejardhjen e tyre.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *