Mbretëresha ndërron jetë 96 vjeç/ Profecia e para 5 shekujve që po ‘shkund’ botën, si mbyllet parashikimi për vitin 2022

Shitjet e librave të astrologut të famshëm Nostradamus janë rritur që kur mbretëresha Elizabeth vdiq, pasi profeti francez e kishte parashikuar vd ek jen e saj më shumë se 450 vjet më parë.

Nostradamusi po ashtu ka parashikuar saktë më parë Zj arrin e Madh të Londrës, ardhjen e Hitlerit në pushtet dhe luf tërat që goditën Evropën.

Që nga vd ek ja e Mbretëreshës më 8 shtator, shitjet e librave të Nostradamus janë rritur në mënyrë dr amatike. Në javën para vd ekj es së Madhërisë së Saj, libri shiti vetëm pesë kopje, por deri në javën që përfundon më 17 shtator, thuajse 8,000 kopje ishin shitur duke e çuar atë në maja, raportoi The Sunday Times.

Brenda librit, i cili u botua për herë të parë në vitin 2006 shkruhet se “Mbretëresha Elizabeth II do të vd es ë rreth moshës 96 vjeç”. Para vd ekj es së mbretëreshës, kishte sugjerime se Nostradamus kishte parashikuar edhe luf tën në Ukrainë, me sugjerime të paqarta se Franca mund të përballej edhe me një kërc ën im nga lindja.

Eksperti i Nostradamusit, Bobby Shailer, megjithatë sugjeroi se ai mund t’i jetë referuar një lufte të tretë botërore që mund të ndodhë brenda ‘viteve të ardhshme’. Shumica e parashikimeve gjenden në librin e tij të njohur Les Proféties, i cili përmban 942 parashikime.

Astrologu dhe mjeku francez frymëzohej nga tekstet biblike dhe përvojat e tij të murtajës, me parashikimet e tij të fokusuara në urinë dhe pikëllimin. Më shumë se 400 vjet pasi Nostradamus botoi librin e tij, vepra e tij mbetet e njohur sepse parashikimet e tij janë plotësisht të hapura për interpretim.

Parashikimet e Nostradamus për 2022

Ngrohja globale

Nostradamus parashikoi në vitin 1555 se ndryshimi i klimës do të bëhej aq i keq sa që temperaturat në rritje do të ‘përgjysmonin’ peshkun në det.

Ai sugjeroi gjithashtu se, përfundimisht, raca njerëzore nuk do të shohë shi për 40 vjet, dhe kur të bjerë më në fund, do të ketë ‘përmb ytje të mëdha’ që do të shkat ërrojnë kombet.

Go ditje asteroidi

Nostradamus gjithashtu ka parashikuar në 1555 se Toka do të goditet nga një go ditje asteroidi, duke shkaktuar vd ek je masive.

Është e paqartë nga parashikimet e astronomit se kur do të ndodhë kjo goditje e supozuar e ‘gurit qiellor’, por ai shkroi se një ‘zj arr i madh’ do të binte nga qielli.

Uria masive e shk aktuar nga inflacioni

Nostradamus parashikoi gjithashtu një zi buke globale të shkaktuar nga inflacioni, i cili dërgon çmimet të rriten në një ekonomi të dështuar.

Uria masive do të shohë gjithashtu rritjen e konfliktit, sipas Nostradamus, pasi njerëzit luf tojnë për burimet natyrore të ndikuar nga ndryshimet klimatike.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *