Ju lut shokut të kujdesej për nusen e tij, ndodh ajo që nuk pritej me çiftin (Video)

Një burrë i cili emigronte për të fituar para për familjen e tij kur është larguar i ka kërkuar shokut të tij të kujdesej për gruan.

Gazetarja e “Aldo Morning Show” raporton se pasi burri ka ikur gruaja ka nisur një lidhje me shokun e tij.

Sipas gazetares, ata janë dashuruar me njëri-tjetrin dhe gruaja i ka kërkuar burrit divorcin.

Një burrë i cili emigronte për të fituar para për familjen e tij kur është larguar i ka kërkuar shokut të tij të kujdesej për gruan.

Gazetarja e “Aldo Morning Show” raporton se pasi burri ka ikur gruaja ka nisur një lidhje me shokun e tij.

Sipas gazetares ata janë dashuruar me njëri-tjetrin dhe gruaja i ka kërkuar burrit divorcin.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *