Për çfarë bëhet fjalë? Ambasada Amerikane del me njoftimin e rëndësishëm

Ambasada Amerikanë në Tiranë, ka shpallur dy vende të lira punë. Personat e kualifikuar dhe të interesuar për t’ju bashkuar ekipit të Ambasadës Amerikane duhet të aplikojnë për të garuar për vendet e lira të punës.

Konkretisht vendet vakante janë me programin USAID:

Asistent Administrativ, Monitorimi dhe Vlerësimi.

Agjent Prokurimi.

Njoftimi:

Jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin e Ambasadës Amerikane duke punuar me USAID në Shqipëri? USAID në Shqipëri ka shpallur dy vende të lira pune:

Asistent Administrativ, Monitorimi dhe Vlerësimi

Agjent Prokurimi

Për më shumë informacion mbi këto vende të lira pune dhe mënyrën si mund të aplikoni, ju lutemi klikoni këtu

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *