‘Do shpëtojmë njerëzit’, Putin zbulon se çfarë ‘fshihet’ pas lëvizjes së tij më të fundit

Vladimir Putin ka deklaruar se Rusia dëshiron të “shpëtojë njerëzit” në katër te rritoret e pushtuara në Ukrainë, në ditën e fundit të referendumeve, të cilësuara si të rreme nga liderët perëndimorë, shkruan BBC.

Prej disa ditësh në zonat e pus htuara të vendit po zhvillohen referendume të rreme.

“Shpëtimi i njerëzve në territoret ku po zhvillohet ky referendum është fokusi i vëmendjes së të gjithë shoqërisë sonë dhe të të gjithë vendit,” tha Putin gjatë një takimi televiziv me zyrtarët.

Putini ka të ngjarë të shpallë aneksimin zyrtar të rajoneve të okupuara të Ukrainës në Rusi brenda disa ditësh, sipas një deklaratë të ministrisë së mbrotjes së Mbretërisë së Bashkuar.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *