“Nuk të shoh dot të mërzitur”/ Çfarë ndodhi mes çiftit? Kiara dhe Luizi shpërthejnë në lot

Kiara dhe Luizi patën një diskutim të gjatë mes tyre ditën e sotme, në lidhje me vendimin e Luizit për t’u larguar në rast se eliminohet Kiara.

Duket se Kiara ka arritur ta bindë Luizin të qëndrojë për të shkruar deri në finale dhe të jetë ai fituesi.

Pasi përfunduan bisedën, ata u përqafuan dhe nisën të përloten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *